top of page

Adventsgave til deg: Gratis online-yoga på onsdager!

Updated: Nov 30, 2021


Under hele koronatiden hadde Yogabird gratis morgenyoga hver onsdag. Dette var vårt lille bidrag for at hver og en av oss kunne stå i den krevende tiden det tross alt var. Hver onsdagsmorgen i halvannet år møttes vi på matten og gjennomførte 30 minutter deilig yoga. Noen ganger flytende sekvenser med fokus på pust, andre ganger med fokus på rygg og nakke, flytende yoga eller veldig rolig stretch. Det var en umiddelbar suksess og vi vet at det er mange som savner onsdagene våre.

Derfor er det en stor glede å fortelle at vi også i år vil bidra med adventsgaver til dere! Vi begynner med gratis online yogatime 1. desember - allerede i første luke! Hver onsdag frem til jul inviterer vi til morgenyoga kl 07-07:30. En nydelig start på dagen, og kanskje nå som vi trenger det aller mest? I mørket og før julestresset virkelig setter inn.

De deilige online-yogatimene til Camilla er enkle å forstå og fine å gjøre hjemme over nettet. Perfekt start og en deilig følelse som sitter i kroppen hele dagen!

Online-klassene blir annonsert på Yogabirds facebookside i forkant. Du trenger verken å melde deg på eller gjøre noe. Når onsdagen kommer åpner du bare facebooksiden din og går til Yogabirds side. Der starter klassen live klokken 07, og du "henger deg på" hjemmefra på din egen matte med skjermen foran deg.


I tillegg kan du glede deg til flere adventsgaver fra Yogabird i samarbeid med Hverdagsterapi!


I de kommende 24 dagene frem til Jul ønsker vi å bidra med noe som kan gi deg påfyll og mening i en travel herdag. Følg med på www.hverdagsterapi.no eller Hverdagsterapi sin facebook side


Hjertelig velkommen til en digg adventstid :)

65 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page