top of page

Drømmehelg på Groset

Yogabirds Netti og Camilla har gjentatt suksessen med Time Out. Konklusjonen er at konseptet virkelig har livets rett og er et etterlengted tilbud. Vi er mange som lever travle og hektiske liv "fra halsen og opp", og det å komme hjem i kropp, pust og sinn er både livsnødvendig og gjør godt.

En flott opplevelse. Atmosfæren, stedet, kursholderne og opplegget. Tusen takk.


Siste helgen i januar gikk turen til Grøndalen i Hemsedal, hvor vi hadde en flott helg sammen. Rammene var Groset, en vakker, stemningsfull privat hytte, med dertilhørende eksklusive yogaloft. Helgen var spekket med yoga, både rolig og mer aktiv, små workshops og øvelser der vi kjente på stress, grensesetting og hva som er "mitt" og "andre sitt". Vi testet ulike pranayamas, meditasjoner og gjorde gode uteøvelser der vi også ble kjent med de tibetanske riter.
Inspirerende og utviklende helg av fantastiske instruktører.

Velsmakende vegansk mat som er laget fra bunnen av, kombinert med en varm, løs stemning rundt bordet skapet grobunn for gode samtaler, latter og en følelse av å høre til. De fleste kjente ingen før de kom, men likevel kom vi raskt "nær" hverandre uten å tråkke for tett. Med en løs timeplan dag to var det rom for å hvile og hente seg inn med egentid i badstu og massasje, mens andre tok seg en tur i den vakre januarsolen.

-Time Out treffer en nerve og dekker et sterk behov for å stoppe opp i en travel hverdag. Det er fint å kunne bidra til at man trekker seg tilbake og tar en pause, tenker på seg selv og får litt oversikt over hvordan man lever, forteller Camilla. Netti stemmer i og legger til -På Time Out har vi fokus på at deltakerne skal ta med seg enkle teknikker og verktøy hjem som kan implementeres i hverdagen, uten at dette krever mye tid, energi eller koster noe.


-Det er så gledelig at vi scorer maksimalt på tilfredshetsmålingene blant våre deltakere. Vi gleder oss til fortsettelsen og ser frem til å invitere til nye TimeOuts i tiden fremover, avslutter Netti og Camilla

42 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page