top of page

Gratis yoga på Hvamodden - mandag 21.6 kl 07:00


Mandag 21.juni feirer verden den internasjonale yogadagen. I 2015 besluttet FN å innføre dagen, som en av flere pilarer i FN´s 3. bærekraftmål: God helse. I vedtaket står det at yoga “bidrar med en holistisk tilnærming til helse og godt levesett” og at informasjon om fordelene ved å praktisere yoga vil være helsefremmende for verdens befolkning.


Og yoga er mer enn en fysisk aktivitet. Med ordene til en av yogaens fremste talspersoner, den avdøde B. K. S. Iyengar: “Yoga kultiverer måter å opprettholde en balansert holdning i hverdagen og gir dyktighet i utførelsen av ens handlinger.” Den internasjonale yogadagen ønsker å være med på å spre kunnskap om de mange fordelene ved å praktisere yoga.


Yogabird har invitert og delt gratis praksis hvert år siden 2015. Det hele startet faktisk på scenen på Telenor Arena det første året. Da var vi 7 instruktører på scenen, og Camilla fra Yogabird, samt yogaguru Gurmeet Singh, på besøk fra Rishikesh i India. Det var en flott opplevelse! Hvert år arrangerer de fleste yogasentre noe denne dagen, og gjerne slik at "alle" inviteres - så det er utendørs yoga i Frognerparken, Hyde Park, Central Park etc. Fantastisk å se bilder fra hele verden - der alle gjør yoga - for bedre helse, ogs samles under begrepene harmoni og fred.

Jeg inviterer deg til å bli med på en gratis utendørs yogaklasse, der vi sammen med resten av verden fokuserer på harmoni og fred. Klassen er for alle, uansett om du har gjort yoga før eller ei. Ta med en venn, en matte du kan bruke utendørs og kom til stranda på Hvamodden på Nesøya! Mandag 21.6 kl 07- 0730.


Fint om du kommer fem min før vi starter, så kan du "rigge deg til" - klassen starter kl 07 presis. Gleder meg til å se deg! Varmt velkommen :)

9 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page