top of page

Har du prøvd Online Yoga?

Yoga hjemme er en flott anledning og mulighet til å holde kontinuitet i praksisen din og å møte deg selv, uavhengig av smittevern og nedstengning der du vanligvis gjør yoga. Visste du forresten at Yogabird allerede har et solid bibliotek av gratis klasser som ligger ute? Og nå planlegger vi et online-yogakurs på torsdag morgen! Dette må du få med deg


Yoga gir deg fysiske og psykiske fordeler - uansett kjønn, alder og form! Og er du i en rehabiliterings-fase, eller har en skade du trener opp, så kan yoga raskt bli en av formene for opptrening du kan gjøre for å komme deg smidigere og raskere gjennom en slik periode. Yoga har mennesker drevet med i omtrent 5000 år, og det finnes en rekke ulike retninger, intensiteter og hensikter. Parallelt forskes det mye på hvorfor yoga er så bra for deg, men kort oppsummert:

  • Yoga gir bedre styrke, balanse og fleksibilitet. Etterhvert som vi eldes blir vi stivere og bindevevet på baksiden stiver litt ekstra, noe man kan kjenne på om morgenene allerede fra 40-årene. Yoga med rolig pust og flytende bevegelser varmer deg fra innsiden, øker blodsirkulasjonen og flyt av væske til ledd og vev. Balanse-øvelser og diagonale bevegelser er viktig - hver dag.

  • Yoga virker avslappende og "skur av" stresset i kroppen. Yoga er en flott de-stress, og lar deg "komme inn og tilbake" i kroppen din, via pust og øvelser. Dermed kan du roe det sympatiske nervesystemet som gjerne står i spenn mellom "fight - flight" i dagens teknologiske og stressede samfunn.

  • Yoga er å ta vare på seg selv. Møt deg selv, helst hver dag, og kjenn etter hvordan det er å være deg i dag. Gjerne før du møter resten av verden, med jobb, familie, studier eller det du fyller livet med. Hva er i deg i dag? Hvem er du i dag? Hvordan kan du møte din hverdag på en best mulig måte? I yoga-samfunnet vil du også møte andre likesinnede, som også er opptatt av å ta vare på seg selv, sin helse, leve et best mulig liv sammen med de og det vi har rundt oss i livene våre.


Yogabirds Facebook-side har vi en rekke gode yogaklasser som ligger ute gratis, de kan du nyte når og hvor som helst. Men nå planlegger vi egne online-klasser som er tilpasset de som melder seg på, og de behovene dere har. Klassen er selvsagt på morgenen, online og live - og det gleder vi oss såååååå mye til å dele med dere. Har du noen kommentarer eller ideer til tema, eller vil du melde deg på allerede, kan du sende oss en e-post: camilla@yogabird.no Alt godt så lenge :)


12 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page