top of page

Lag yogastudio hjemme på 1-2-3

Det trenger verken være kostbart eller så krevende å lage seg et enkelt "yogastudio" hjemme. Da får du en unik mulighet til å gjøre yoga på en fast plass, ha en ro og stemning på plass, og også gjøre det lettere å skape en vane.

Her er noen råd på veien:


1) Invester i en god Yogamatte. Usikker på hvilken du skal velge og hva du har behov for - så ta en kikk på blogginnlegget om mattevalg som ligger ute her.


2) Fast plass.

Med en yogaplass i huset - skal du kunne være uforstyrret gjennom hele klassen. Kanskje er det en spot i stua, eller om det er mange som kan forstyrre deg, så kanskje du heller skal gå på soverommet, badet eller et kontor om du har.


3) Yogamiljø.

Lag deg et lite studio hjemme med noen Buddah-figurer eller noen indiske guder, tenn lys, ha noen planter fremme og kanskje du til og med skal lage deg et lite "alter". Jeg bruker noenganger også musikk og finner en flyt og pust i dette.


4) Skap ro

Skru av telefonen, og fortell de du bor sammen med at du er opptatt den neste halvtimen. Ikke la noe eller noen forstyrre deg. Selv pleier jkeg å holde min yoga til morgenen, før de andre våkner - da er det størst sannsynlighet for at jeg får ro og frem gjennom hele seansen også.


5) Ha en plan Følg en klasse online, feks en du finner i arkivet her. Eller ha en pan med det du skal gjøre, slik at det ikke blir tilfeldig og "meningsløst". Men også tilpasset det du vil, kan og har som målsetting i dag.26 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page