top of page

Yogabird vokser - nå har vi klasser på Røa!


Yoga er mer populært enn noensinne, og det er tydelig at mange finner ro og mening i det pustehullet yoga kan være. Med venteliste og økt etterspørsel er det en stor glede å ha Nanette Fuglesang med på laget, og med henne åpner vi for flere yogaklasser - på Røa.


Yogabird gir nære og kjære yogaopplevelser.

Vi har klasser med få deltakere som sikrer at du får tett og personlig oppfølging. Dermed er det også lettere å bli sett og få tilpasset øvelser etter eget behov. Vi opplever at klassene raskt fylles opp, har ventelister og får mange gode tilbakemeldinger fra kursdeltakere. Så det er tydelig at vi har et tilbud som er ønsket og fyller et behov som er etterlengtet hos mange. Derfor er det en sann glede å tilby flere nære og kjære yogaklasser, denne gangen på Røa.


Vi starter på Røa med to ulike kurs som hver strekker seg over fem uker. Det ene er et morgenkurs for de som vil ha en myk og rolig start på dagen. Dessuten har vi et kveldskurs der vi tilbyr klassisk yoga, en ashtanga/hatha inspirert time der du kjenner igjen solhilsen, trikonasana og en rekke andre kjente asanaer. Begge kursene passer "for alle", da gruppene er små og tilrettelegges den enkeltes behov. Kursene starter allerede første uken i september. Det er fremdeles ledige plasser, og førstemann til mølla -les mer om kursene og meld deg på her.


Hvem er Nanette?

Nanette er utdannet gestaltterapeut og har en bachelor i psykologi fra Universitetet i Oslo. Hun har tatt yogalærerutdannelse (200TT Ashtanga) fra Alexander Medin, i tillegg til en rekke kurs fra Sats Elixia fra 20 års treningsinstruktør. Nanette er opptatt av hvordan vi møter og håndterer livet, og vet hvordan det å oppleve støtte i livet og å bli sett kan ha en avgjørende betydning for hvordan vi mestrer. "For meg er yoga et pusterom der man både får mulighet til å kjenne etter og å gi slipp. Ved å undervise kan jeg både se hver enkelt, støtte der det trengs og ikke minst pushe til å gi slipp. Jeg ser frem til å undervise og ønsker dere hjertelig velkommen" sier Nanette Fuglesang - som også har egen gestaltpraksis på Røa


Yoga på sitt beste skjer gjennom nære og kjære klasser.


Yogabird kommer med mange spennende klasser og retreats fremover. Behovet for å være tilstede i livet, komme hjem til seg selv og egen kropp samt å skape et pusterom og en distanse til alle krav er noe vi alle kan kjenne oss igjen i. Yoga på sitt beste kan være med på å roe sinnet og å skape det rommet du trenger.


Vi i Yogabird tror at de beste forutsetningene for dette skjer gjennom små yogakurs med få deltakere i nære og kjære omgivelser, der hver enkelt av oss blir sett, støttet og tatt vare på av erfarne instruktører.

Velkommen til Yogabird!


483 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page