top of page

tor. 26. okt.

|

Nesøya

Pust - en workshop om bevisshet og smarte hacks

- Sliter du med å puste "ned i magen"? - Klarer du ikke helt å slippe taket og lande i egen pust? - Har du ofte hodepine og stive skuldre? Da er denne workshopen midt i blinken for deg. Bli kjent med egen pust - og lær noen enkle knep for en dypere pust som gir ro og hvile.

Registration is closed
See other events
Pust - en workshop om bevisshet og smarte hacks
Pust - en workshop om bevisshet og smarte hacks

Tid og sted

26. okt. 2023, 18:30 – 20:30

Nesøya, Vesthellinga 14, 1397 Nesøya, Norway

Gjester

Om arrangementet

Velkommen til en workshop der du blir bedre kjent med hvordan du puster. Kanskje har du et pustemønster du ikke er bevisst, og som over tid skaper stress, smerte i hode/nakke og spenninger i kroppen? 

Eller kanskje er du nysgjerrig på hvordan du kan lære enkle teknikker for å "puste deg gjennom stress" når det rammer akutt og overraskende? 

Visste du at bestemte pusteteknikker er med på å styre hvordan du har det, og dermed også hvordan du tar det? 

Bli med på en spennende og lærerrik kveld der du blir kjent med egen pust, og lærer verdifulle hacks som gir umiddelbar ro og styrke. Pusten er gratis, tilgjengelig og med overalt. Du vil garantert få deg en tankevekker eller to, og ha med deg noe verdifullt hjem i etterkant. 

Tidligere kursdeltakere sier: 

- så lærerrikt! Jeg visste ikke at jeg var så anspent og stiv i pusten. Camilla guidet oss fint gjennom kurset, og jeg turde å puste og å kjenne etter. Hun er superflink og deler av sin kunnskap og erfaring på en fin måte så alle henger med. 

- Jeg kjente godt klumpen i brystet som har fulgt meg en stund. Nå har jeg lært hvordan jeg kan "puste rundt" den og det blir fint å øve litt på det fremover. Kanskje jeg også kan klare å trekke pusten dypt ned i magen etterhvert? 

Ikke la denne muligheten gå fra deg, sikre deg en plass allerede i dag. 

Billetter

  • Pusteworkshop 26.10

    kr 500,00
    Sale ended

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page