Om Yogabird

You must be the change you want to see in the world

Yogabird ble etablert i 2015, og har som visjon å dele yogaens teknikker og praksis med andre. I en hverdag preget av stadig høyere tempo og krav stilt til oss, er det både nødvendig og nærende å stoppe opp og lande i seg selv. Yoga er en god metode og vi støtter deg gjerne på veien. Vi har et nært og lite studio på Nesøya i Asker, som kan gjeste 6 personer samtidig. I tillegg har vi en shala på Røa med tilsvarende kapasitet. Vi har også klasser online, både kurs og gratistimer.  

Velkommen til våre yogakurs med oppstart høsten 2021.


Yogabird er en enkeltpersonsforetak som eies og drives av Nanette Hoffmann Fuglesang og Camilla Fuglesang Eide. Begge er de mødre og har familier med 3 og 4 barn, de er aktive yrkeskvinner og har mange jern i ilden.  


Camilla brenner for helhet, tilstedeværelse, pusterom i natur og med familie og venner. Endringer er i oss og med oss gjennom hele livet. Inspirasjon til forandring finnes i hver og en av oss. 

Nanette er opptatt av det hele mennesket, hvem vi er og hvem vi blir i møte med andre. Vi er alle ansvarlige for våre liv, de valg vi gjør og å ta de tak som er nødvendige for å leve et godt liv.

Veien videre.jpg
 
 
IMG_0019_edited.jpg

Daglig Leder og Senior Yoga Instruktør

Camilla Fuglesang Eide

En daglig praksis er blitt en lidenskap Camilla gjerne deler med deg. Over 15 års erfaring med yoga fra Norge og India. Med utdannelse fra Norges Idrettshøyskole, TT200 fra YinYang Akademiet og i gang med TT200 Ashtanga med Alexander Medin 2021/2022. En time med Camilla er balansert, trygg og nærende. 
Camila underviser i Hatha, Klassisk yoga Flyt/Flow, Ashtanga og Yin.