top of page

Om Yogabird

You must be the change you want to see in the world

Yogabird ble etablert i 2015, og har som visjon å dele yogaens teknikker og praksis med andre. I en hverdag preget av stadig høyere tempo og krav stilt til oss, er det både nødvendig og nærende å stoppe opp og lande i seg selv. Yoga er en god metode og vi støtter deg gjerne på veien. Vi har et nært og lite studio på Nesøya i Asker, som kan gjeste 6 personer samtidig. I tillegg har vi en shala på Røa med tilsvarende kapasitet. Vi har også klasser online, både kurs og gratistimer.  


Yogabird er en enkeltpersonsforetak som eies og drives av Nanette Hoffmann Fuglesang og Camilla Fuglesang Eide. Begge er de mødre og har familier med 3 og 4 barn, de er aktive yrkeskvinner og har mange jern i ilden.  


Camilla brenner for helhet, tilstedeværelse, pusterom i natur og med familie og venner. Endringer er i oss og med oss gjennom hele livet. Inspirasjon til forandring finnes i hver og en av oss. 

Nanette er opptatt av det hele mennesket, hvem vi er og hvem vi blir i møte med andre. Vi er alle ansvarlige for våre liv, de valg vi gjør og å ta de tak som er nødvendige for å leve et godt liv.

Veien videre.jpg
IMG_0019_edited.jpg

Senior Yogainstruktør og Meditasjonslærer

Camilla Fuglesang Eide

Camilla har drevet med yoga siden starten på 2000 tallet, men det skjøt virkelig fart i 2010/11, da hun selv erfarte viktigheten av å ta vare på seg selv, puste, egen helse og å evne å være i øyeblikket. Det var yoga – pusten – meditasjonen og de gode rutinene som fikk henne på plass igjen, verktøy og teknikker hun nå benytter hver dag. Med sitt rolige, vennlig og tilstedeværende vesen deler hun raust av sin erfaring og kompetanse. Camilla er sertifisert Ashtangayogalærer fra Puro Yoga under Alexander Medin 2021/22, i tillegg til å ha 200TT utdannelse innen Yin og Yang yoga fra Yinyangakademiet. Sammen med Netti ferdigstilte hun meditasjonslærerutdannelse fra dr Audun Myskja i 2023.

bottom of page