top of page

Yoga hos Yogabird

Yogabird ønsker å formidle flere yogastiler og tilbyr klasser for ulike nivå og grupper.

Yogabird kjennetegnes ved små studio og mindre klasser. Dette skaper en nær og lun stemning - og det sikrer deg god oppfølging og veiledning underveis i din praksis. Her blir du sett og får den justeringen du trenger, uansett om du er en fersk eller erfaren yogi, stiv eller myk i kroppen. 

Ashtanga (Klassisk) yoga

Dynamisk, med fokus på pust

Vi gjør klassiske yogaøvelser og har fokus på pust gjennom hele serien. Øvelsene tilpasses nivået på gruppen, og vi veksler mellom stående, sittende og liggende sekvenser.


Klassisk yoga handler ikke om å presse seg inn de fysiske øvelsene, men å oppnå mentalt nærvær, godta kroppens begrensninger, finne en stødighet gjennom pust og fokus og derigjennom øke effekten av yoga i indre ro.

Målet er å finne flyt i pust og bevegelse.


Stillingene skal være stødige, stabile og behagelige. Strekkingen har som mål å utvide, ikke å overbelaste. På slutten av hver time gjør vi en avspenning, hvor det er mulig for kroppen å stabilisere seg slik at virkningen av øvelsene kan komme til sin fulle rett. Belønningen er at kropp, sinn og sjel balanseres og vi føler oss forfrisket etterpå. 

IMG_1873_edited_edited.jpg
bottom of page