top of page
IMG_9058.heic

Trivselsregler

Hos Yogabird skal alle føle seg velkommen

Trivselsregler

Slik får vi en god stemning, trygg praksis og skaper gode rammer for alle hos Yogabird

Skader og vondter

Informer instruktøren om skader eller vondter. Praktiser med egenomsorg og husk at du selv har ansvar for å ta pauser og sette grenser underveis. Si gjerne i fra til instruktøren dersom du har smerter eller kjenner ubehag i forbindelse med yogapraksisen. Vi gjør alt vi kan for å støtte deg der det er mulig

Inn - og ut av klassen

  • Sørg for å kom tidsnok til timen, gjerne 10 minutter før vi starter. Yogarommet er et rolig sted, så vi snakker lite og gjerne med dempet stemme. Benytt gjerne anledningen til å hvile på matten før praksisen starter, og respekter andre som ligger i ro.

  • Husk å skru av lyd og vibrasjon på  telefonen og klokke. Dette er din og andres verdifulle egentid. 

Hygiene og dufter

  • Vi ser helst at man unngår bruk av sterke parfymer før man kommer til studioet (gjelder også kremer og lignende). For noen kan disse virke forstyrrende (særlig i kombinasjon med andre dufter i rommet) og i verste fall skape allergiske reaksjoner.

  • En god vane er å dusje før yogapraksis - av respekt for seg selv og praksisen. Spesielt på morgen kan det være en fin måte å våkne på i tillegg.

  • Ha på det myke og behagelige klær. Det kan være godt å la smykker, klokker og andre "skarpe" ting bli igjen hjemme. 

Smittevern og sykdom

Vi følger alltid myndighetens retningslinjer for smittevern, for å unngå spredning av C-19 og andre sykdommer. 


Vi desinfiserer matter og lar annet utstyr ligge i dvale i minst 48 timer før det brukes igjen. I tillegg desinfiserer og vasker vi flater flere berører.

IMG_9036 2_edited.jpg

Yogabird

bottom of page