top of page

Spørsmål og svar

Trenger jeg å ta med matte?

I alle yogaklassene trenger du en matte, og noenganger også klosser og belter. Du kan gjerne ta med deg din egen matte. Om du ikke har utstyr så vil alle som går på kurs hos oss få tilbud om å låne egen matte - som blir merket og er "din" gjennom hele kurset. Våre matter er Mandukas premium matter, PROlite Black Sage, som sikrer at du ikke sklir og gir et stødig underlag. Vi har også klosser og belter til utlån.

Hva med smittevern?

Du skal føle deg trygg når du trener hos oss. Vi har på plass følgende smitteverntiltak, basert på retningslinjer fra FHI. Låner du utstyr hos Yogabird, merkes utstyret og det er "ditt" gjennom hele kurset. Det ligger til hvile mellom kurskveldene og etter endt kurs renser og desinfiserer vi utstyret før neste kursrunde. 
Mattene vi har i studio vårt, Manduka PROlite Black Sage, har et tettere porelag enn andre matter og er dermed lettere å renholde og trekker ikke til seg like mye svette som andre matter kan gjøre.

Hva skal jeg ha på meg?

Ta på deg klær som er behagelige, men også elastiske og som gjør at du kan bevege deg fritt. Tights eller løse shorts som ikke begrenser bevegeligheten din fungerer fint. På overkroppen er det godt med en singlet eller en t-skjorte, og kanskje en lett genser over. 
Ta gjerne med deg en skjerf/ sjal eller en cardigan som du kan bruke til å legge over deg på slutten av timen når vi hviler sammen i Shavasana.

Når skal jeg komme?

Vær ute i god tid før en klasse, slik at du kan "rigge deg til" og lande i forkant av timen. 10 - 15 minutter før klassen starter er fint, og mer enn nok. 
Er det en digital klasse du skal delta på holder det å logge deg på fem minutter før klassen starter. 

Sørg alltid for at du ikke forstyrrer de andre rundt deg og ta hensyn både før og etter klassen.

Hvilke fasiliteter finnes hos yogabird?

Vårt studio er i en privat bolig. Det er egen inngang, god isolasjon til resten av huset og et godt sted å være. 
Det er et lite toalett og en vask i tilknytning til Yogastudio, som du kan benytte. Utenfor huset er det godt med parkeringsmuligheter både i oppkjørselen, samt ute på veien. Les mer om hvor vi holder til her

Hvor finner jeg onlineklassene?

Yogabird har både klasser fysisk i studio i Asker, samt online på nettet. Noen klasser er gratis og åpne for alle, som Facebook morgenene på onsdager kl 07. Men det finnes ogsp onlinekurs i lukkede grupper, eller anledning for å arrangere events og klasser i mindre grupper - også online,

bottom of page