top of page

Gratis morgenyoga hver onsdag

Onsdager kl 07 inviteres du til å rulle frem matta og bli med på en gratis yogatime med Camilla i Yogabird. Vi gjør grunnleggende yogaøvelser sammen, og timen passer for alle nivåer: uansett om du er nybegynner eller erfaren med yoga.


Siden pandemien oppstod i mars 2020, har Yogabird hatt direktesendte yogaklasser live hver onsdag. "Gjennom yogaen skapes et fellesskap og en tilhørighet som føles meningsfull i en spesiell tid" sier Camilla. En usikker hverdag i med mye endringer skaper utrygghet og kan være grunnlag for stress, frykt og kanskje angst. Ved å komme sammen, møtes på matta i et fellesskap med et blikk innover og mot oss selv, skaper vi en base og et rom som er med å gi trygghet og plass til å kjenne etter. "For meg er Yoga et virkemiddel og et verktøy for å være mer balansert og tilstede i hverdagen. Jeg trenger å "sjekke inn i meg selv" først, for deretter å møte verden omkring", fortsetter Camilla. Våre faste onsdagstimer er med å gi deg muligheten til å nettopp kjenne etter innover, skape det rommet du trenger og å kanskje bli kjent med deg selv på en ny måte.



Hver onsdag kl 07 inviteres du til å rulle ut matten, og å delta live på våre klasser. Vi er en fast gjeng som deltar live, men mange ser klassen i etterkant. Alle timene ligger tilgjengelig og gratis på Yogabirds facebook-side.


Bli gjerne med neste onsdag og kjenn hva denne starten på dagen kan skape for deg.


Varmt Velkommen :) Namastè Camilla


9 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page