top of page

Terningkast 6!


Time Out med yogabirdene Netti og Camilla har blitt arrangert på nydelige Meisgården i Valdres i september. Deltakere er enstemmige i sin tilbakemelding; Yogahelg med fokus på hvordan håndtere stress i hverdagen, en kombinasjon om yoga + meditasjon + terapeutiske øvelser og teknikker, er en kjempesuksess!

"Kombinasjonen yoga og gruppearbeid skapte en dypere forståelse av mitt stress på et grunnleggende nivå. Med Nettis kyndige veiledning, og de trygge rammene som ble skapt, turde jeg kjenne på hvordan jeg virkelig har det. Takk!"

Lang og god yogapraksis om morgenen, der vi startet med pusteøvlser og meditasjon, for deretter å gå over i en flytende yogasekvens som endte i ro og avspenning, ble en nydelig start på dagene. Flyten, roen på yogalåven, de eteriske oljene og ikke minst den avspennende hvilen med massasje etterpå var perfekt. Etter endt sesjon var vi opplagte og klare for å ta fatt på dagen, men først: sunn yogagrøt til frokost, toppet med alt av godsaker som nøtter, frukt, frø, honning kanel og bær.
Gruppearbeid og rutiner

Workshops om stress og hvordan dette påvirker hver og en av oss, ble kyndig veiledet av Nanette (Netti), som foruten yogalærer også er gestaltterapeut. Hva er stress for meg? Hvordan er mine mønstre for stress? hvordan blir jeg til i møte med andre? Gjennom trygge og relevante øvelser, samt refleksjon fikk alle god anledning til å både bli kjent med og kanskje kjenne igjen egne mønstre knyttet til stress. Verktøy som vi har med oss i sekken hjem er gode pusteøvlser, gode refleksjoner, nyttige stillinger som motvirker stress, og ikke minst at alle kunne øve på å etablere gode rutiner.


"En morgenrutine kan variere fra 15 minutter til halvannen time. Sett av den tiden du har. Tør å møt deg selv. Med pusten, i en meditasjon eller i en yogasekvens. "

Camilla har drevet med yoga i over femten år, og undervist i nesten ti. Viktigheten av å ha et godt møte med seg selv, før man "møter resten av dagen" er vesentlig i å håndtere stress gjennom dagen. I helgen fikkvi smakt på å etablere slike gode vaner, men også praktisert Yin - yoga der bindevev og strukturene på dypet fikk slippe taket.


Når kommer neste Time Out?


Tilbakemeldingene er soleklare - dette vil vi ha mer av! Med terningkast 6 og en NPS (Net Promotor Score) på 95, er vi allerede i gang å planlegger en oppfølger. Yogahelgen er ikke lagt ut enda, men vi kan røpe såpass at du bør reservere starten av januar, og kanskje kan dette bli en ny start for deg i 2022?

Er du allerede interessert? Send oss en e-post: camilla@yogabird.no6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page